Partnership in bedrijfsadvisering

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
12535 06-03-2019 B.V.
Branche Soort bedrijf Regio
Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus Nederland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 15.000,-
Reageer op advertentie

Omschrijving

Deze succesvolle landelijke organisatie is al ruim 30 jaar actief in de markt. Met ongeveer 40 kantoren en ca. 80 partners, op het gebied van bedrijfsadvies, wil de organisatie vanwege de kansen in de markt sterk expanderen. Hiervoor bieden wij aan u de mogelijkheid om als zelfstandige partner toe te treden.

Wie zijn wij?
De organisatie is gespecialiseerd in het opstellen, implementeren van meerjarenplannen en financieringsrapporten voor kleine -, middelgrote -, grote ondernemingen en voor de overheid. Daarnaast begeleidt deze organisatie bij bedrijfsovernames.

Wat bieden wij?
Wij bieden nieuwe partners de mogelijkheid om vanuit een eigen onderneming gebruik te maken van de voordelen van een overkoepelende organisatie. Tevens biedt men een uitgekiend opleidingsprogramma aan. We hebben inmiddels een uitstekende reputatie in de markt.

Wie zoeken wij?
De gezochte kandidaten dienen een academisch of HBO niveau te hebben, bijvoorbeeld bedrijfskundige of financiële (bank-) achtergrond. Zij moeten beschikken over ruime generalistische ervaring, commerciële capaciteiten, ondernemersmentaliteit, alsmede goed kunnen luisteren. Zij zijn verder analytisch, representatief, punctueel, open, eerlijk, doorzetters en hebben gevoel voor humor.

U kunt toetreden indien er minimaal € 15.000 eigen inbreng beschikbaar is, de totale financieringsbehoefte is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij zoeken partners vrijwel in geheel Nederland.

Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die zich herkennen in het geschetste profiel en als zelfstandig ondernemer binnen een bewezen formule aan de slag willen.

Reageer op advertentie