Verhuurbedrijf videozuilen

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
12859 12-06-2018 Eenmanszaak
Branche Soort bedrijf Regio
Dienstverlening Overig Gelderland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 € 29.500
Reageer op advertentie

Omschrijving

Beschrijving
Verhuurbedrijf gespecialiseerd in videozuilen en karaoke met voor beide producten een eigen website. De ‘karaoke-tak‘ van het bedrijf bestaat nu 10 jaar en de videozuilen zijn sinds 3 jaar hieraan toegevoegd. Het grootste gedeelte van de omzet (80%) wordt behaald met de verhuur van de videozuilen.

Klanten zijn veelal particulieren, maar ook bedrijven en organisaties . Hierdoor zijn er veel interessante referenties op de website, wat vertrouwen uitstraalt naar de potentiële klanten. De locatie is niet plaatsgebonden en kan dus makkelijk ergens anders in Nederland verder doorgezet worden.

Kerncijfers
De omzet van het bedrijf is stabiel (€20.000) en de kosten zijn minimaal. De grootste kostenpost is verkoopkosten en huisvestingskosten. Echter het bedrijf zou ook vanuit huis gerund kunnen worden, mits er een kleine opslag/schuur aanwezig is.

Resultaat:
De winst in 2016 was €10.000,- euro op basis van een omzet van €20.000,-. 2017 is stabiel en hetzelfde als 2016, behaalde omzet t/m juni €10.000,-.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 29.500.
Inventariswaarde is €10.000,-

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Kortom: een lopen bedrijf met een zeer eenvoudige bedrijfsvoering waar weinig tijd in gaat zitten.

Reageer op advertentie