Goedlopende zonnestudio met beautysalon

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
12891 04-09-2017 Eenmanszaak
Branche Soort bedrijf Regio
Detailhandel Non-Food Zonnestudio`s Zuid-Holland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 € 60.000
Reageer op advertentie

Omschrijving

De franchisegever van de enige landelijke keten van zonnestudio's in Nederland verkoopt op verzoek van haar franchisenemer het filiaal aan de Herenstraat in Rijswijk. Deze zonnestudio is sinds 2002 een begrip in Rijswijk (ZH) en bevindt zich in een huurpand.

Er worden aangeboden: 7 zonnebanken, klantenbestand, goodwill en de inventaris. In hetzelfde pand bevindt zich eveneens Beautysalon Rijswijk die ook in de verkoop wordt meegenomen. Voor dit filiaal zijn daarom volop groeimogelijkheden aanwezig voor een onderneemster die naast het runnen van een goedlopende zonnestudio een uitdaging ziet in de beautysalon. Een en ander willen wij in een persoonlijk gesprek graag toelichten. De huidige omzet zit zeer ruim boven €150.000 exclusief btw. Het bedrijfsresultaat voor afschrijvingen is circa €50.000. Deze cijfers zullen wij in een persoonlijk gesprek aantonen.

Het filiaal wordt nagenoeg volledig door personeel gerund, waarover bij overname uiteraard afspraken gemaakt moeten worden. Dit bedrijf is met name geschikt voor een onderneem(st)er die zelf fulltime in de zonnestudio wil gaan werken. Daardoor ontstaan er goede mogelijkheden om het filiaal verder te laten groeien. Uiteraard wordt de nieuwe eigenaar goed begeleid door de franchisegever.

Graag alleen reageren als je beschikt over een te investeren vermogen van tenminste € 50.000.

Reageer op advertentie