Apple ICT-dienstverlening regio Noord-Brabant

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
12925 30-10-2017 Eenmanszaak
Branche Soort bedrijf Regio
Dienstverlening ICT-dienstverlening Noord-Brabant
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 € 75.000
Reageer op advertentie

Omschrijving

Bedrijf in Apple ICT-dienstverlening ter overname aangeboden.

Een ideaal bedrijf voor een gedreven Apple ICT-er/ondernemer die zo aan de slag wil met een volle portefeuille met vaste klanten en met garantie op een vast / gegarandeerd jaaromzet. De basis van de dienstverlening is Apple support op locatie inclusief reparaties, trainingen en onderhoud. Het bedrijf heeft door de jaren naamsbekendheid opgebouwd in de regio.

De omzet in deze portefeuille wordt momenteel uitgevoerd door 6 zelfstandigen. Er zijn vele mogelijkheden om extra dienstverlening aan te bieden bij de actieve klanten in de vorm van onderhoudscontracten. De basis hiervoor; vaste terugkomende klanten, een website met maandelijks 6.000 bezoekers en beoordeeld met een 9,4 door Trustpilot en Kiyoh, 2.000 volgers op Facebook en een zeer sterk marketingplatform is aanwezig.

De koper koopt: goodwill, inventaris, klantenbestand, marketingmiddelen & websites/domeinnamen. Indien gewenst kan de verkoper na bedrijfsovername de koper inwerken. Termijn in overleg. Het bedrijf wordt verkocht omdat de eigenaar een nieuwe uitdaging zoekt op werkgebied. De verkoper zoekt een kredietwaardige koper die met hart en ziel dit bedrijf doorzet en de kwaliteit waarborgt naar de klanten. Als jij dit bent, kan je contact opnemen voor meer informatie.

Reageer op advertentie