Kleinschalige fitness studio in Apeldoorn

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
12959 24-01-2018 Eenmanszaak
Branche Soort bedrijf Regio
Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna Gelderland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Overig Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
Vertrouwelijk Vertrouwelijk 15.000
Reageer op advertentie

Omschrijving

Te koop aangeboden: een kleinschalige fitness studio in Apeldoorn. Het bedrijf is gevestigd in een huurpand van 172 m².

De onderneming verzorgt personaltraining op afspraak. Op dit moment bestaat het aanbod uit Yoga, buik/ been training en cardio groepslessen.

De klanten waar het bedrijf zich op richt zijn mensen die niet op zoek zijn naar de drukte van een grote sportschool maar een rustige plek waar zij kunnen trainen en sociale contacten kunnen leggen.

De studio is verdeeld in een groepsruimte en een cardioruimte. Verder zijn er kleedkamers, douches en een keukentje aanwezig.

Overgenomen worden het klantenbestand en de invenstaris. Het pand heeft een aantrekkelijke huurprijs van € 833,- exclusief BTW. De apparaten zijn eigendom en hoeven dus niet gehuurd te worden.

Op dit moment wordt de sportschool als parttime baan gerund. Met de juiste investeringen in tijd en geld is er nog voldoende potentieel aanwezig. Er wordt op dit moment namelijk weinig tot geen gebruik gemaakt van marketing ed.

Dit bedrijf is erg interessant voor een starter die personal training wil geven. De huidige eigenaar is bereid om na de overname een tijdje mee te werken om het bedrijf zo goed mogelijk over te dragen.


Reageer op advertentie