Damesmode boetiek in omgeving Arnhem

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13011 27-03-2018 B.V.
Branche Soort bedrijf Regio
Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode Gelderland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
€ 200.000 - € 300.000 € 25.000 - € 50.000 € 80.000
Reageer op advertentie

Omschrijving

Te koop wordt aangeboden een op A locatie gelegen winkel (huur) in een welvarende gemeente in Gelderland met een regiofunctie. Doelgroep vanaf 25 jaar in midden en hoge inkomensklasse.

Ons bedrijf omvat meerdere vestigingen. Daar wij nieuwe uitdagingen willen aangaan bieden wij deze vestiging te koop aan. De boetiek is sinds 2010 actief en heeft een trouw klantenbestand welke nog iedere dag groeit. De filosofie achter ons concept is om het beeld van de huidige modetrends te vertalen naar een inspirerende collectie.

Onze boetiek verkoopt stoere, kwalitatief hoogwaardige dameskleding in het midden/-hoog segment en kenmerkt zich door de persoonlijk sfeer en aandacht. Daarnaast is er een webshop welke gekoppeld is aan de winkelautomatisering en is bij overname optioneel. Enkele merken: Penn&Ink, NoMansLand, Hunkydory, Dante6, Samsoe Samsoe etc.

Uitgebreid klantenbestand. Instapklaar, direct inkomen, stabiele omzet, goede reputatie, vaste klanten, website/webshop (optioneel), geen acute investeringen noodzakelijk. Personeel aanwezig: 1 bedrijfsleidster en 1 flexibele kracht, hoeven niet verplicht mee over.

Mogelijkheid van begeleiding door verkoper.

Reageer op advertentie