Vlaaien winkel Assen

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13140 11-10-2018 N.v.t.
Branche Soort bedrijf Regio
Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken Drenthe
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Overig 5 - 10 Minder dan 50
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
Vertrouwelijk Vertrouwelijk 50000
Reageer op advertentie

Omschrijving

Assen telt 67.500 inwoners en is een aantrekkelijke stad voor ondernemers. Als zuidelijke poort van het stedelijk netwerk Groningen-Assen is het de toegang naar een regio met ongeveer 500.000 inwoners. Assen en omgeving bieden een uitstekend en gevarieerd woonklimaat. Er is een compleet aanbod aan voorzieningen en schitterende natuur op loopafstand. Met trein, auto, bus of fiets is Assen uitstekend bereikbaar.

Deze brood en banket winkel levert een ruim assortiment aan vlaaien, taarten en gebak. Ook zijn er de lekkere Belgische bonbons van het merk Leonidas te koop. Bij deze vestiging kun je lekker binnen zitten en genieten van een kopje koffie met een heerlijke vlaaipunt, en er is ook een gezellig terrasje in de zon. En natuurlijk bezorgen we graag bij u thuis en op het werk.

De formule van deze vestiging op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen.
Ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit, én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Reageer op advertentie