Goedlopende lunchroom in Eindhoven

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13145 17-01-2019 Eenmanszaak
Branche Soort bedrijf Regio
Horeca en Recreatie Restaurants Noord-Brabant
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
€ 50.000 - € 100.000 € 50.000 - € 100.000 €100.000
Reageer op advertentie

Omschrijving

Deze horecazaak is 4 jaar geleden overgenomen door de huidige ondernemer. In deze periode heeft de ondernemer de zaak opgebouwd tot een sfeervolle en alom bekende eetgelegenheid met een onderscheidend concept van vers en gezond eten, waarbij alles wordt bereid op basis van eigen receptuur.

De horecazaak ligt op een unieke locatie met een fantastisch uitzicht over een mooi groen plein.

De zaak is gevestigd in een huurpand. De oppervlakte van de zaak is +- 100m². In de lunchroom zijn ongeveer 40 zitplaatsen en op de twee terrassen buiten kunnen nog eens 40 personen zitten.

Deze Horecazaak biedt momenteel naast een lunchroom en ijssalon ook chocolaterie en catering. Ook worden er High-tea's, babyshowers en lopend buffetten verzorgd wat een grote diversiteit aan werkzaamheden met zich meebrengt.

Daarnaast is er een groot zakelijk klantenbestand van bedrijven op omliggende industrietreinen waar dagelijks lunches worden bezorgd. Hierin zijn nog vele mogelijkheden om meer omzet te genereren.

Mocht het gewenst zijn dan is het mogelijk om een drankvergunning aan te vragen op deze locatie.

Aan de overkant van de straat op het groene plein is het tweede terras gevestigd waar ongeveer 20 personen kunnen zitten.

Ongeveer vijf keer per jaar worden er op het plein evenementen en activiteiten georganiseerd waar de zaak actief bij betrokken is.

Het huidige concept heeft een zeer bekende naam in de omgeving en heeft nog vele groeimogelijkheden. De horecazaak is vier jaar geleden volledig nieuw ingericht en daarmee instapklaar.

Reageer op advertentie