Taalcursusbedrijf zakelijke markt aangeboden

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13149 31-10-2018 N.v.t.
Branche Soort bedrijf Regio
Dienstverlening Overig Nederland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 25000
Reageer op advertentie

Omschrijving

Het is een klein cursusbedrijf dat aan bedrijven taalcursussen op maat levert. De cursussen kunnen face-to-face individueel, klassikaal of on-line via een portaal worden gevolgd.

Het on-line klaslokaal is het unieke verkooppunt van het taalcursus bedrijf. Met dit portaal kunnen cursussen plaats-onafhankelijk, interactief met een live-docent worden gevolgd, individueel of in groepen.

Het bedrijf is beschikbaar voor overname vanwege persoonlijke omstandigheden.

Het concept, de website, het ingerichte on-line portaal, het klantenbestand en het bestand van free-lance taaldocenten vormen de waarde van het bedrijf. De overname van dit bedrijf biedt voor een commercieel ingestelde (startende) ondernemer/netwerker een uitstekend vertrekpunt voor het realiseren van een mooi eigen bedrijf. Het bedrijf is ook goed part-time te runnen.

Alles is zo ingericht dat werken plaats/tijd onafhankelijk mogelijk is. Het bedrijf heeft geen schulden en heeft nagenoeg geen vaste kosten. Overname is dus betrekkelijk risicoloos.

Ben jij die commerciƫle ondernemer die een vliegende start met een mooi en al lopend concept wil maken? Neem dan gerust contact op via het reactieformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer op advertentie