Moderne koffie/lunchbar te Utrecht

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13187 06-01-2019 Eenmanszaak
Branche Soort bedrijf Regio
Horeca en Recreatie Overig Utrecht
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Activa / passiva transactie Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 95.000
Reageer op advertentie

Omschrijving

Het betreft een eigentijds concept wat zich richt op de zakelijke markt en dus van maandag tot en met vrijdag geopend is voor koffie, lunch, borrel, catering en vergaderingen. De bar heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in de regio. Het staat dan ook alom bekend om de lekkere broodjes, verse sappen, goede koffie  en ongedwongen sfeer. Het is met recht een oase in de grijze kantoorjungle van Rijnsweerd te noemen.

Je komt hier om even te ontsnappen uit je omgeving en te genieten van de gezelligheid en verse producten die voor je bereid worden. Kwaliteit, service en flexibiliteit zijn onderscheidende factoren. Op de diverse beoordelingssites wordt het bedrijf zeer positief beoordeeld.

Het bedrijf beschikt over circa 40 zitplaatsen en een klein voorgelegen terras. Naast koffie, broodjes en verse sappen, biedt het bedrijf diverse cateringmogelijkheden, organiseert het borrels en verzorgt men de F&B tijdens de vergaderingen in het eigen pand. Incidenteel verzorgt men diners, iets wat nog verder uitgebreid kan worden. Ook is er een kleine deli aanwezig zodat je snel een kadootje voor je collega’s kan kopen of voor de snelle trek.

De bedrijf is gestart in 2014 en heeft haar roots in de foodtruck wereld. Na een succesvolle periode heeft de eigenaresse besloten om op een vaste locatie te exploiteren. Dit resulteerde in een locatie in een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Rijnsweerd te Utrecht.

Hier is een kantoorruimte op de begane grond aan de Euclideslaan 60, volledig gerenoveerd en in gebruik genomen als koffie/lunchbar. Het bedrijf is gezellig en smaakvol ingericht, goed onderhouden en kan, mede gezien de staat van de inventaris, turn-key overgenomen worden.

VRAAGPRIJS

Bedrijfsexploitatie         € 95.000,=
Bestaande uit inventaris, handelsnaam, goodwill en social media.

Huurprijs pand              circa € 7.900,= per jaar excl. BTW. 
(inclusief servicekosten).

Reageer op advertentie