Vlaaienwinkel Woerden

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13198 15-01-2019 N.v.t.
Branche Soort bedrijf Regio
Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken Utrecht
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Overig 5 - 10 Minder dan 50
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 28.000
Reageer op advertentie

Omschrijving

De gemeente Woerden heeft 51.836 inwoners

Winkelen in Woerden is verrast worden door een historisch stadshart met vele bijzondere en lokale winkels. Hier vind je unieke collecties, (h)eerlijke streekproducten en sfeervolle boetiekjes en winkels. Woerden wordt door marktonderzoekers beschouwd als de meest gemiddelde gemeente van Nederland. Daarom is de Woerdense bevolking al meermaals gebruikt als testpanel. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag in Woerden. In december is dit iedere zondag. Op koopzondagen gaan de winkels om 12.00 uur open. Tevens kun je op zondag gratis parkeren in de binnenstad van Woerden!

Deze Vlaaienwinkel Woerden verkoopt een ruim assortiment aan dagverse vlaaien, taarten en gebak waaronder ook de producten van The Real American Bakery; Brownies en Cheescake, de échte!
En natuurlijk bezorgen we graag bij u thuis en op het werk.

Voor deze vestiging is de formule op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen.

Ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit, én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Reageer op advertentie