Zorgbemiddelingsbureau zoekt nieuwe franchisers

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13215 19-02-2019 B.V.
Branche Soort bedrijf Regio
Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering Nederland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.v.t.
Reageer op advertentie

Omschrijving

Zorgbemiddelingsbureau staat open om jou als franchiser te verwelkomen voor de regio's Drenthe en Overijssel. Als jij, net als alle andere mensen die bij ons werken, vindt dat je iets kunt betekenen binnen de zorg en je je stempel wilt drukken op dit onderwerp dan ben je van harte welkom om samen met ons te werken aan een toekomst binnen alle facetten die de zorg biedt. Als jij vindt dat je ondernemend bent, dat je een bedrijf kunt leiden wat op dit moment enorm aan het groeien is en als jij kunt staan achter de idealen die wij, ondanks de soms wat negatieve berichten over de zorg, heeft en dat idealisme niet kwijt bent geraakt dan zou het zomaar kunnen zijn dat we gaan samenwerken.

Als franchiser bij ons sta je niet alleen maar vaar je onder de vlag van een bedrijf dat al meer dan 13 jaar bestaat en een goede naam heeft opgebouwd. We helpen je opstarten, we organiseren een introductiedag voor je en we helpen je aan een opdrachtgever om op te starten. Je staat nooit alleen want: samen staan we sterk in de strijd tegen het personeelstekort binnen de zorg. Onze zorg.

We gaan met elkaar in gesprek om te kijken of het in het 1e gesprek klikt en of onze idee├źn overeenkomen. Hierna volgt een vervolggesprek waarin we gaan kijken of we concreet kunnen worden. En als het meezit en het voelt goed dan kan het zomaar zijn dat jij binnenkort de nieuwe eigenaar bent van een stukje van een prachtig zorgbemiddelingsbureau.

Reageer op advertentie