Exclusief importeurschap van reinigingsmachines

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13240 12-03-2019 N.v.t.
Branche Soort bedrijf Regio
Groothandel Overig Europa
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Max € 30.000,-
Reageer op advertentie

Omschrijving

Aangezien wij onze bedrijfskoers hebben aangepast, komt één van onze exclusieve importeurschappen vrij. Dit importeurschap betreft een Amerikaanse lijn topkwaliteitsproducten in de reinigingsindustrie. Alle producten zijn inmiddels CE gecertificeerd. De overname behelst voorraadmachines, waaronder demonstratie machines en nieuwe machines. Verder is er nog een uitgebreide mogelijkheid om de huidige productrange uit te breiden.

De afzetmarkt van deze rioolreinigingsmachines is voor iemand die ervaring heeft in de reinigingsindustrie een laagdrempelige en mooie uitdaging.
De verkopende partij heeft inmiddels de eerste deuren ingetrapt wat betreft de naamsbekendheid van deze Amerikaanse reinigingsmachines, een mooi uitgangspunt om verder uit te bouwen. De verkopende partij is bereid om u op weg te helpen en ondersteuning te bieden tijdens het verkennen van de machines en de afzetmarkt.

Deze niche in de reinigingsmarkt is de uitgelezen uitdaging voor een gedreven ondernemer die zijn/haar markt verder wil verbreden of opstarten!

Reageer op advertentie