Overname van unieke kunststof non-food artikelen

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13260 23-04-2019 N.v.t.
Branche Soort bedrijf Regio
Industrie Kunststofverwerkende industrie Nederland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 € 70.000,-
Reageer op advertentie

Omschrijving

Wie zet het verkooppotentieel van onze artikelen om in concreet omzetsucces?
De artikelen hebben het in zich, maar door onze andere activiteiten kunnen wij er helaas onvoldoende aandacht aan besteden.

Het betreft matrijzen, modelbescherming certificering, productfilmpjes, monstervoorraad en domeinnamen van 3 kunststof non-food artikelen. Daarnaast 2 productierijpe tekeningen voor een vierde en vijfde artikel en informatie over nog twee nader uit te werken artikelen.
Elk artikel is qua materiaal, kleur en tekst aan te passen en derhalve voor klanten te personaliseren. Productie vindt in Nederland plaats. Met creativiteit, inventiviteit en inzet liggen er in meerdere marktsegmenten reële kansen en zijn de overnamekosten binnen afzienbare tijd terug te verdienen.

Heb je reeds non-foodartikelen voor de foodbranche, een netwerk van food of non-food klanten en eventueel ervaring met promotionele activiteiten, dan zijn deze bijzondere artikelen zeker een interessante aanvulling voor je portfolio.
Ben je een enthousiaste ZZP-er, heb je affiniteit met non-food artikelen en heb je de creativiteit om klant specifieke wensen naar een eindproduct te vertalen, dan kan deze portfolio een interessante start zijn. Met betrekking tot de overnameprijs zijn in dit geval vele variaties mogelijk en zullen wij positief meedenken.

Zie voor een impressie van onze artikelen: www.butlery.nl

Reageer op advertentie