Verhuur mobile-homes in Toscane

Adv. nr. Geplaatst Rechtsvorm
13284 11-07-2019 Eenmanszaak
Branche Soort bedrijf Regio
Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven Noord-Holland
Transactievorm Aantal personeeelsleden Oppervlakte in m2
Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs
0 - € 50.000 Vertrouwelijk € 57.000
Reageer op advertentie

Omschrijving

Ciao! Op 1 kilometer afstand van de Middellandse zee in het zonnige Italiaanse Toscane bieden wij namens de eigenaren dit kleine verhuurbedrijf aan. Op 18 kilometer van Pisa en op een heerlijke camping staan 3 mobile-homes en 1 safaritent voorzien van sanitair die gedurende het verhuurseizoen beschikbaar zijn voor onze gasten.

Altijd al je eigen huisje in Italië te hebben? Dan is dit een kans!

Je eigen plekje in het schitterende Italië om naar toe terug te keren of zoals deze eigenaren het doen om te verhuren voor een rendement!

Deze verhuur genereren de eigenaren vanuit Nederland door middel van de website, (scoort goed in Google ranking) de vele aanwezige verkoopkanalen (Ook in Duitsland) de al jaren uitstaande advertenties (Nederland, Duitsland en Italië) en uiteraard ook veel mond op mond verkoop!

De goede communicatie met de camping stelt de eigenaren in de gelegenheid deze activiteit vanuit huis te kunnen exploiteren.
Communicatie kan plaatsvinden in het Nederlands, Engels of Italiaans.

De andere aanwezige Nederlandse eigenaren op de camping ondersteunen elkaar ook nog eens waar dit mogelijk kan zijn.

De mobile-homes staan op een vaste plek gehuurd van de camping met de schriftelijke overeenkomst dat verhuur is toegestaan. De mobile-homes zijn in prima conditie en altijd keurig onderhouden!

De mobile homes zijn compleet ingericht en voorzien van alle inventaris die er nodig is om een comfortabel verblijf aan de gasten te kunnen garanderen. ook een extra zoals fietsen, televisie met canal-plus kaart zijn aanwezig.

Er zijn ruime mogelijkheden tot groei, immers de ontwikkelingen in het toerisme, verhuur en zeker in Toscane zijn enorm!

De reden van verkoop is dat de financiële middelen nodig zijn voor de huidige eigenaren om elders weer te kunnen herinvesteren. Huidige omzetniveau bedraagt € 40.000. Indicatie vaste lasten is € 20.000.

De huidige eigenaren bieden aan om een komend seizoen op de achtergrond als vraagbaak aanwezig te blijven.

Bent u ook zo verzot op Italië, Spreekt Toscane u erg aan en heeft u de mogelijkheden om tijd vrij te maken voor een extra rendement op uw investering? Dan zou dit bedrijf wel eens iets voor u kunnen zijn! Het bedrijf is op afstand te runnen dus niet noodzakelijk je in Toscane te vestigen.

Wij zien uw reactie graag tegemoet! Grazie e a Presto!

Reageer op advertentie